Hamersweg 16
8474CN
OLDEHOLTPADE
tel. 0561-688394

VV Oldeholtpade 18+1 - VV De Blesse 18+1 stond vrijdagavond 7 april op het programma. De thuisbasis van onze godenzoon op doel, voor hem dus een soort van thuiswedstrijd en hierom extra beladen. Hierdoor waren we als team extra gebrand om wederom te vlammen, nadat onze laatste 2 wedstrijden in het water waren gevallen (letterlijk en figuurlijk). Tegen Oldeholtpade was het tactisch plan al tijden bekend en speelden we in een 1-2-3-1 opstelling. Vorige keer tegen Blokzijl heeft dit goed uitgepakt. We zaten vol vertrouwen want de vorige wedstrijd werd tegen deze tegenstander ook 3 punten gepakt op sportpark De Berk. Dit alles resulteerde in een vroege voorsprong van 0-1 gemaakt door J.Bakker. Deze goal kwam mede door zijn nieuwe schoeisel. Enkele minuten later incasseerde we een tegentreffer. Tot aan de rust ging de wedstrijd continu heen en weer. Dit leverde voor alle meegereisde fans en het publiek van Olpae een mooie wedstrijd op om te zien. Dit resulteerde in een 3-3 gelijkspel in de rust. Goals 🎯 door J.Bakker en D.Dolstra. Tijdens de rust ontbrak de thee en die kregen we dus tijdens de start 2de helft. In de rust hebben we een tactische omzetting gedaan en een aantal fitte jongens laten spelen. We gingen naar 1-3-1-2 toe en zo konden we meer pressie op de bal zetten. Door deze tactische meesterzet kon de tegenstander niet in hun spel komen. Zodoende stonden we defensief sterk en kwam Oldeholtpade er niet meer aan te pas. Door vlagen van prachtig combinatie voetbal sleepten wij de overwinning binnen en werd er gewonnen met maar liefst 3-6. Doelpunten van @stijnhassing_ , @dollie245  en onze topscoorder @bakkerj11 ⚽️. Zo is de 18+ na de winterstop nog altijd ongeslagen met dit sterrenensemble 🌟

MAN OF THE MATCH: Robin Dolstra βš½οΈπŸ›‘