8398GK
BLESDIJKE
tel. 0561-441800

• Vv de Blesse mo13-1 - Meppel mo13-1

Na het verlies van vorige week gingen we deze week er weer vol goede moed er tegenaan. Om 11:15 begon onze wedstrijd. In de eerste helft speelden we erg goed hadden veel kansen maar helaas scoorden we niet, toen werd ook de 0-1 gemaakt. Verder speelden we door hebben we nog wat kansen gehad maar gingen met 0-1 de rust in. De 2e helft speelden we erg goed en al snel scoorde Marlies een mooi afstand goal en maakte de 1-1. We bleven sterk doorspelen maar helaas scoorde Meppel toch nog een goal, de stand was hier 1-2. Erg veel tijd hadden we niet meer maar we bleven strijden en maakte Naomie nog een mooie dribbel en dribbelde langs de keepen en scoorde de 2-2. Ook had Meppel nog bijna gescoord maar hield Isabella de bal op de lijn tegen. We hadden nog maar 10 minuten te spelen, en Noa maakte een geweldige afstandsgoal in de kruising! Dit was meteen ook de beslissende treffer. Meppel kreeg nog wel wat kansen maar gelukkig is der niet meer gescoord. De eindstand is 3-2 geworden en dat is meer dan verdiend. Iedereen heeft super goed gespeeld!