8398GK
BLESDIJKE
tel. 0561-441800

De Blesse MO13-1 tegen HHC Hardenberg MO13-1

Vandaag moesten we thuis tegen HHC Hardenberg spelen. Gelijk in de eerste paar minuten hadden we al een doelpunt die gemaakt is door Fleur, toen stond het 1-0 voor ons.
Snel daarna maakte Noa het tweede doelpunt al weer in de eerste helft.
Het overpassen en het doel schieten ging heel goed. Jammer genoeg gingen er in de eerste helft niet meer ballen in het doel. We hadden wel genoeg kansen.
De tweede helft was begonnen, we gingen voor meer doelpunten en het winnen.
HHC had ook een paar kansen bij onze kant om te kunnen scoren. Maar die gingen allemaal niet in de goal, onze verdediging was te goed. Gelukkig voor ons.
Het overpassen ging nog steeds goed en we hadden weer veel kansen alleen ze gingen er maar niet in. We schoten naast of de keeper had de bal te pakken.
Na heel veel kansen en corners lukte het Fay uiteindelijk de bal er in te krijgen, toen stond het 3-0 voor ons.
HHC heeft ook nog een paar kansen gehad, maar niet gescoord.
De eindstand is 3-0 voor ons geworden.