Facebook Toestaan Niet toestaan

De Blesse wint van RKO

21 november 2021 22:45

VV De Bleser speelde zondagmiddag thuis tegen RKO uit Rutte (Noordoostpolder). De eerste helft verliep wat moeizaam voor De Blesse en daar profiteerde RKO van. Luca Schra scoorde in 14e minuut 0-1, wat ook de stand bij rust was.

Waren de spelers van De Blesse in de eerste helft wat slordig met de kansen, in de tweede helft werd dat rechtgezet. Edwin Jager scoorde 1-1 en Jeroen Hulzinga 2-1. In de laatste minuten speelde De Blesse nog met tien man, een speler kreeg tweemaal geel.

(Foto: Lenus van der Broek)

VV De Bleser speelde zondagmiddag thuis tegen RKO uit Rutte (Noordoostpolder). De eerste helft verliep wat moeizaam voor De Blesse en daar profiteerde RKO van. Luca Schra scoorde in 14e minuut 0-1, wat ook de stand bij rust was.

(Foto's: Lenus van der Broek)