Aanmelden NL-Doet VV De Blesse

VV de Blesse heeft zich ingeschreven om dit jaar mee te doen aan NL-Doet. Doelstelling van deze dag is om met ouders, leden en vrijwilligers het sportpark van binnen en buiten op te knappen. Iedere week staat er al een schoonmaakploeg om de club van binnen en buiten goed
schoon te houden. Echter willen we het één keer in het jaar grondig met elkaar doen, zie het als een soort grote beurt voor uw auto.

Schrijft u daarom 15 juni 2024 alvast in uw agenda en kom gezellig langs om de club grondig onder handen te nemen. Deze dag kunt u op 2 momenten komen helpen. U kunt zich inschrijven voor de ochtend, de middag of natuurlijk voor beide. Wilt u deze dag graag komen helpen? Meldt u dan aan middels onderstaand formulier of bij [email protected].

Met vriendelijke groeten,
Peter Mars & Jörgen Kleinheerenbrink

Aanmelden NL-Doet

Dit formulier is niet meer actief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!