Aanmeldformulier VV De Blesse - VV De Blesse - Waar sport en plezier samen komen

Aanmeldformulier VV De Blesse

Aanmeldformulier VV De Blesse

Welkom bij ons aanmeldformulier. Ondertsaand formulier kunt u invullen om u aan te melden voor onze verenigingen. Dit formulier wordt verstuurd naar onze ledenadministratie. Zij verwerken uw gegevens en dragen zorgen voor een juiste registratie bij de KNVB.

Meer informatie over de prijzen van het lidmaatschap vindt u hier: Contributie en Lidmaatschap

Aanmeldformulier VV De Blesse

NAW GEGEVENS NIEUW LID

Bijv paspoort, ID, verblijfsvergunning

Adresgegevens

Contactgegevens

Ben je jonger dan 18 jaar? Vul dan de volgende gegevens in.

De mailadressen worden gebruikt om u te informeren over activiteiten van de club.

LIDMAATSCHAP

Voormalig of huidige vereniging

Bij aanmelding van een voetbal-lid van 10 jaar of ouder, hebben we een pasfoto nodig voor de digitale spelerspas van de KNVB.

Kies bestandWijzigVerwijder

Overige zaken

CONTRIBUTIE


De contributie wordt betaald via een machtiging aan VV De Blesse om tot wederopzegging de contributie automatisch te incasseren.


U verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan VV De Blesse doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributies en overige periodieke bedragen en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VV De Blesse.


Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag naar de voorwaarden.


Toestemming


Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan VV De Blesse om van zijn/haar hiernagenoemde bankrekening de jaarlijke contributie en de eventuele opgelegde
KNVB-boetes af te schrijven.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!