De afgelopen week hebben sportclubs groen licht gekregen om hun buitensporten weer uit te kunnen voeren. Voor de jeugd tot 18 jaar zijn we druk aan de slag om alles conform de richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en de gemeente West Stellingwerf uit te voeren. Dit houdt in dat er aanpassingen komen op de vereniging om te zorgen dat iedereen veilig de sport kan uitoefenen.

Jeugd:
Vanaf 11 mei zal de jeugd tot en met 18 jaar de mogelijkheid krijgen om op het sportpark kunnen trainen. Het is de bedoeling dat de jeugd 1x in de week zal trainen. Hierover volgt meer informatie in de loop van volgende week vanuit de Jeugdcommissie. Wel willen we jullie alvast attenderen op de volgende afspraken:
– Jeugd t/m JO12 mogen sporten zonder de 1,5 meter maatregel.
– Jeugd vanaf JO13 t/m JO19 mogen sporten, maar moeten de 1,5 meter regel in acht nemen.
– Let op: Ben jij al 19 jaar dan mag jij niet meetrainen! Maak in dat geval dan gebruik van het onderstaande schema van de senioren.

Vrouwen en heren senioren:
Helaas, jullie mogen nog niet op het sportpark komen om te trainen. Wij, bestuur VV de Blesse, hebben in overleg met de nieuwe trainer en verzorger gesproken om te zorgen dat jullie basisconditie voor de start van het nieuwe seizoen op peil blijft. Teun Dikken (Trainer heren 1 seizoen 2020-2021) en Chris Hoen (Verzorger) hebben een Corona trainingsschema bedacht. Je heb met dit schema zelf de vrijheid om je trainingen in te delen. Zo kun je rekening houden met bijvoorbeeld het weer of het werk, misschien ben je aan het thuiswerken en vind je het lekker om tussendoor even te gaan trainen. Mocht je besluiten om samen met anderen te gaan trainen, dan willen we jullie wel wijzen op de richtlijnen vanuit het RIVM. Mocht je door de handhaving worden gecontroleerd, dan geldt: ‘trainen in groepjes op eigen risico’.

Het trainingsschema vind je via deze link.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur VV de Blesse