Geachte leden/trainers/leiders,

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vanuit de rijksoverheid omtrent COVID-19, hebben wij als VV de Blesse ons protocol voor het voetbal aangepast. Deze nieuwe richtlijnen zijn van toepassing per 15 december 2020 en gelden ten minste tot en met 19 januari 2021. Voor de jeugd vanaf 18 jaar, dames- en herensenioren hebben we tot en met 19 januari 2021 geen trainingen meer op ons complex.

De grootste wijzigingen zijn als volgt:
• Naast de kantine zullen ook de kleedkamers gesloten blijven.
• Er vinden geen competitie wedstrijden plaats. Onderlinge wedstrijden tussen teams van VV de Blesse t/m 17 jaar zijn mogelijk en gaan besproken worden tussen de Jeugd- en Terrein Commissie.
• Voor de jeugd t/m 17 jaar zullen de trainingen in de huidige vorm doorgaan. (Het jeugdprotocol is hier te vinden.)
• Voor de jeugd vanaf 18 jaar en senioren vinden geen trainingen meer plaats.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur VV de Blesse