Home | Dames

Dames VV De Blesse

Sinds 1971 wordt er bij V.V. De Blesse, als een van de 1e voetbalverenigingen van het noorden, damesvoetbal gespeeld. Het damesvoetbal bij onze vereniging is uitgegroeid tot een van de grootste damesverenigingen van het noorden. De damessenioren hebben een A- en B-selectie.
De A-selectie zijn speelsters waaruit het 1e  team wordt samengesteld. In feite behoort dames 1 het paradepaardje van de damesafdeling te zijn. De B-selectie zijn speelsters die in het 2e team spelen. Tevens zijn zij de achtervang en kweekvijver van het 1e team.

Meisjes

Ook meisjesvoetbal neemt binnen onze vereniging een belangrijke plaats in. Meisjes junioren zijn meisjes in de leeftijdscategorieën van elf tot vijftien jaar. De ontwikkeling en het streven naar perfectie is onze belangrijkste doelstelling. Wij proberen met dit beleid een gezonde opbouw naar de damessenioren te creëren. Op dit moment hebben wij binnen de vereniging een aantal meisjes die bij de jongens in de junioren spelen en opgeleid worden voor de Dames-teams.

Meisjes pupillen voetballen op dit moment samen bij de D/E/F-pupillen jongens.
Het dames- en meisjesvoetbal maakt onze vereniging compleet. Gewoon een grote familie met een doelstelling, namelijk; plezier beleven aan het spelletje dat voetbal heet.

Training

Voor de dames is een van diploma s voorziene trainer aangesteld, die 2x per week de trainingen van de dames verzorgd. De aangestelde keeperstrainer verzorgt 1x per week de keeperstraining van de dames. Voor blessurebehandeling kan men, na overleg met de eigen trainer, contact opnemen met de verzorgsters.

Sponsoren dames

NIEUWE TRAINER VOOR 1E VROUWENTEAM VAN VV DE BLESSE

NIEUWE TRAINER VOOR 1E VROUWENTEAM VAN VV DE BLESSE

Volgend seizoen wordt Gerard van den Akker uit Wolvega de nieuwe trainer voor Vr1 van vv de Blesse. De technische commissie en bestuur van de stellingwerver voetbalvereniging was op zoek naar een nieuwe trainer in verband met het vertrek van de huidige trainer Rob Ton...

Lees meer

VV De Blesse

Sportaccommodatie VV De Blesse

Clubhuis VV De Blesse | Sportpark De Berk

Markeweg 23, 8398GK Blesdijke,
Tel. 0561-441800
Tel. 0561-441012
info@vvdeblesse.nl

Bestuur

Mail naar het bestuur via: bestuurvvdeblesse@gmail.com

 

  • Wedstrijdsecretaris: Tiemen Lageweg – 06-49798560
  • Rood-witter/website:
    • Tiemen Lageweg – 06-49798560
    • Erik Hassing: 06-57341019