Dames

Sinds 1971 wordt er bij V.V. De Blesse, als een van de 1e voetbalverenigingen van het noorden, damesvoetbal gespeeld. Het damesvoetbal bij onze vereniging is uitgegroeid tot een van de grootste damesverenigingen van het noorden. De damessenioren hebben een A- en B-selectie.
De A-selectie zijn speelsters waaruit het 1e  team wordt samengesteld. In feite behoort dames 1 het paradepaardje van de damesafdeling te zijn. De B-selectie zijn speelsters die in het 2e team spelen. Tevens zijn zij de achtervang en kweekvijver van het 1e team.

Meisjes

Ook meisjesvoetbal neemt binnen onze vereniging een belangrijke plaats in. Meisjes junioren zijn meisjes in de leeftijdscategorieën van elf tot vijftien jaar. De ontwikkeling en het streven naar perfectie is onze belangrijkste doelstelling. Wij proberen met dit beleid een gezonde opbouw naar de damessenioren te creëren. Op dit moment hebben wij binnen de vereniging een aantal meisjes die bij de jongens in de junioren spelen en opgeleid worden voor de Dames-teams.

Meisjes pupillen voetballen op dit moment samen bij de D/E/F-pupillen jongens.
Het dames- en meisjesvoetbal maakt onze vereniging compleet. Gewoon een grote familie met een doelstelling, namelijk; plezier beleven aan het spelletje dat voetbal heet.

Training

Voor de dames is een van diploma s voorziene trainer aangesteld, die 2x per week de trainingen van de dames verzorgd. De aangestelde keeperstrainer verzorgt 1x per week de keeperstraining van de dames. Voor blessurebehandeling kan men, na overleg met de eigen trainer, contact opnemen met de verzorgsters.

Neem contact op met de leiders of trainers via de eigen teampagina’s: