Home | Sponsoren | Wolvega | EP Hofman

EP Hofman

Markt 55-57
8471 AG WOLVEGA

Tel. 0561-611479

 

Sponsoring:

  • Reclamebord
  • Advertentie Rood-Witter

Even voorstellen:  EP:Hofman uit Wolvega

Wie is EP Hofman?

EP Hofman: zij zijn met hun winkel aangesloten bij EP. Dit is een formule met circa 100 winkels in Nederland, gerund door zelfstandige ondernemers. Daardoor kennen zij de regio en de mensen. Persoonlijk contact is voor hen dan ook erg belangrijk!

De EP:Formule is onderdeel van ElectronicPartner, een van de grootste Europese inkooporganisaties in wit- en bruingoed artikelen. Door de hechte samenwerking met ElectronicPartner kunnen zij u de prijzen bieden die u kent van ‘grote’ organisaties, maar de service bieden die u van de lokale vakman gewend bent.

Waar staat EP Hofman voor?

Zij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij EP: garanderen zij dat u altijd de juiste keuze maakt. Door kwaliteitsproducten en gedegen advies, bent u altijd verzekerd van een toekomstzekere oplossing. Zo biedt EP: u zekerheid en vertrouwen. Voor, tijdens en na uw aankoop!

Kies de service die bij u past

Met EP: kiest u niet alleen voor zekerheid, maar ook voor gemak. Want bij hun draait het om uw tevredenheid. Zo kunt u gebruik maken van de EP:Bezorgservice, EP:Montageservice, EP:Reparatieservice en EP:Installatieservice. Maar ook uw keukenapparatuur bouwen zij volledig voor u in. U kunt zelf bepalen welke service u wenst. Zo weet u zeker dat u snel en optimaal van uw aankoop kunt genieten!

EP:Webshop

Natuurlijk zien zij u graag in onze winkel, om zo persoonlijk uw wensen te bespreken en een op-maat-oplossing te bieden. Maar niet iedereen heeft hiervoor de tijd of de mogelijkheden. Op hun webshop op deze site kunt u alvast ons uitgebreide assortiment en acties bekijken. Weet u precies waarnaar u op zoek bent? Dan kunt u binnen een paar klikken bij de online winkel bestellen. Heeft u advies nodig of wilt u het product liever eerst zien, komt u dan langs in de winkel! Zij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Direct naar de webshop: www.ephofman.nl