Senioren

De elftallen worden samengesteld door de EC (= Elftal Commissie) in samenspraak met de hoofdtrainer, trainer B-selectie en leiders. De A-selectie staat onder leiding van een hoofdtrainer.
De B-selectie heeft eveneens een trainer. Van beide selecties wordt verwacht dat zij 2x per week trainen. De spelers van de lagere seniorenteams wordt de mogelijkheid geboden om 1 keer in de week te trainen. Voor de elftalkeeper is een keeperstrainer aanwezig.

De spelers hebben als taak, als zij daarvoor worden aangewezen, een wedstrijdverslag te schrijven en na afloop van de wedstrijd en/of training de velden op te ruimen en de kleedboxen schoon te maken. Alle senioren worden 1 a 2 keer per seizoen aangesteld om wedstrijden van de jeugdteams te fluiten.  Als men verhinderd is, dient men zelf voor vervanging te zorgen.
Indien spelers worden gevraagd voor andere teams, dan waar ze normaal in spelen, worden zij geacht daaraan mee te werken. Problemen dienen opgelost te worden met de leider.Mocht dit geen oplossing geven, dan kan men zich bij de EC melden.

Bij de vereniging is een verzorger aangesteld voor blessurebehandeling. Langdurig geblesseerden kunnen, op eigen initiatief, aan hun comeback werken onder begeleiding van een hersteltrainer. De regels die gehanteerd worden zijn samengesteld door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).

Elftalcommissie

Van ieder seniorenteam heeft een van de leiders zitting in de elftalcommissie (EC). De EC komt op de maandagavonden bij elkaar en heeft tot taak de leden wedstrijden te laten spelen, zowel vriendschappelijk als in competitieverband. In de winter biedt men de mogelijkheid tot zaalvoetbal.

Neem contact op met de leiders of trainers via de eigen teampagina’s: