V.V. De Blesse heeft een bloeiende jeugdafdeling met ongeveer honderd leden.
De jeugdafdeling werkt volgens een jeugdplan. De jeugdafdeling komt de meeste
jaren uit met acht of negen teams.
De wedstrijden worden normaliter gespeeld op de zaterdag en in de regio.
Er wordt getraind op maandag- dinsdag- woensdag en donderdagavond, eventueel op woensdagmiddag. Een keeperstrainer geeft 1x per week een aantal keepers trainen.
De opstellingen en andere informatie wordt wekelijks opgenomen in het clubblad De Rood-Witter.

Pupil van de week

Wanneer het eerste van VV De Blesse een competitiewedstrijd thuis speelt, dan is er een pupil van de week aanwezig. Hij/zij is om 13.00 aanwezig op sportpark De Berk in het tenue van de club. Hier zal hij/zij ontvangen worden door een speler of leider van de A-selectie. Zo kan de pupil een kijkje nemen hoe het eraan toegaat bij de heren 1. Meer informatie en programma pupil van de week >>>

Vervoer

Voor de uitwedstrijden zijn vanzelfsprekend auto s nodig.
Hiervoor wordt een paar keer per seizoen een beroep gedaan op de ouders van de jeugdspeler om zorg te dragen voor het vervoer naar de uitwedstrijden.
Bij eventuele verhindering dient men zelf voor vervanging te zorgen.
Wanneer en op welk tijdstip de wedstrijden worden gespeeld wordt tijdig bekend gemaakt in het clubblad.

Ook jeugdleden kunnen voor een blessurebehandeling, na overleg met de trainer, contact opnemen met de verzorgsters van de vereniging.

Jeugdcommissie

De jeugdafdeling heeft een jeugdcommissie die bestaat uit een voorzitter,
secretaris, commissielid junioren en commissielid pupillen.
De jeugdcommissie geeft leiding en draagt zorg voor de uitvoering van het jeugdplan en stelt dit bij in samenspraak met de technisch coodinator, indien veranderde opvattingen dan wel omstandigheden dat noodzakelijk maken.
Daarnaast is de jeugdcommissie verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding
van het kader dat uitvoering moet geven aan het jeugdplan.

Hebt u vragen dan kunt u deze stellen aan één van de leden van de jeugdcommissie. Dit zijn:

• Voorzitter: Mient vd Merk / Tel: 0561-441091
  • Jeugdsecretaris: Magda Bouma / Tel: 0561-475876