Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vanuit de rijksoverheid omtrent COVID-19, hebben wij als VV de Blesse ons protocol voor het jeugdvoetbal t/m de JO17 aangepast. Deze nieuwe richtlijnen zijn van toepassing per 14 oktober 2020 22:00 uur en gelden ten minste tot en met 1 november. Voor de JO19, dames en heren senioren hebben we tot en met 1 november geen trainingen meer op ons complex.

De grootste wijzigingen zijn als volgt:

• Naast de kantine zullen ook de kleedkamers gesloten blijven.
  • Er vinden geen (onderlinge) jeugdwedstrijden meer plaats, alleen met het eigen team tijdens de training.
  • Voor de jeugd t/m 17 jaar zullen de trainingen in de huidige vorm doorgaan. (Het jeugdprotocol is hier te vinden.)
  • Voor de JO19, vrouwen en heren kunnen tot 1 november geen trainingen meer plaatsvinden.

De gemeente West-Stellingwerf geeft duidelijk aan dat we deze periode hoofdzakelijk de sociale contacten moeten vermijden en hier gaan wij als vereniging in mee. Deze richtlijnen gelden voorlopig tot en met zondag 1 november.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur VV de Blesse