Volgend seizoen wordt Gerard van den Akker uit Wolvega de nieuwe trainer voor Vr1 van vv de Blesse. De technische commissie en bestuur van de stellingwerver voetbalvereniging was op zoek naar een nieuwe trainer in verband met het vertrek van de huidige trainer Rob Ton uit Dronten.
De selectie is met de komst van een aantal veelbelovende talenten bezig met een verjongingskuur. Dit betekende dan ook dat de club op zoek was, enerzijds naar een trainer met ervaring en anderzijds een trainer met een duidelijke visie. Uitgangspunt van de club was een trainer die bereid is te werken met een  jonge spelersgroep om samen te bouwen aan een team, dat zeker mee kan komen in de vierde klasse en talenten de kans te geven door te groeien.
Gerard van den Akker is zeker geen onbekende in de Stellingwerver sportbeweging. Uiteraard bekend van zijn sportschool Fysio Sport. Naast zijn sportschool was en  is voetbal zijn grote passie. In de loop der jaren is hij actief geweest als damestrainer bij VWC en FC Wolvega en afgelopen seizoen had hij FC Wolvega 2 onder zijn hoede.
vv De Blesse hoopt, met de komst van Gerard, dat hij de komende periode in alle rust kan werken aan een nieuwe toekomst voor de jonge damesselectie.