VV de Blesse heeft zich in december ingeschreven om dit jaar mee te doen aan NL-Doet. Doelstelling van deze dag is om met ouders, leden en vrijwilligers het sportpark van binnen en buiten op te knappen. Iedere week staat er al een schoonmaakploeg om de club van binnen en buiten goed schoon te houden. Echter willen we het één keer in het jaar grondig met elkaar doen, zie het als een soort grote beurt voor uw auto.

Schrijft u daarom 16 maart 2019 alvast in uw agenda en kom gezellig langs om de club grondig onder handen te nemen. Deze dag kunt u op 2 momenten komen helpen. U kunt zich inschrijven voor de ochtend, de middag of natuurlijk voor beide. Wilt u deze dag graag komen helpen? Meldt u dan aan bij cg.hoen@live.nl of bekijk de flyer.

Waarvoor is het aanmelden zo belangrijk? De aanmeldingen zijn we nodig om groepen te vormen die we met heldere taken aan de slag kunnen laten gaan op de ochtend en middag. Op deze manier kunnen we goed in kaart brengen hoeveel materiaal we nodig hebben en wie we welke taken laten uitvoeren.

Met vriendelijke groeten,
Chris Hoen