Ook bij VV de Blesse hebben we te maken met leden die op vakantie zijn of zijn geweest in een gebied waar een oranje of rood reisadvies geldt. Naar onze leden willen we daarom ook duidelijk zijn en hanteren wij het volgende beleid:

Wij volgen het advies van de overheid die voorschrijft dat je 14 dagen in (thuis)quarantaine dient te gaan. Als je terugkomt van je vakantie uit een gebied waar een oranje of rood reisadvies geldt dan kom je twee weken niet op het sportpark, tenzij uit een test gebleken is dat je geen Corona hebt.  Naast het niet kunnen trainen of wedstrijden spelen geldt dit ook voor de normale aanwezigheid! Uiteraard is dit confronterend, maar om het besmettingsgevaar van onze leden tot een minimum te beperken, de enige juiste regel.

Verder adviseren wij vooral de richtlijnen te volgen die vanuit de overheid worden voorgeschreven en doen wij een beroep op ieder zijn gezonde verstand om zich hier aan te houden.

Bestuur VV de Blesse