Home | Sponsoren | Steggerda | R.K. de Boer – Training en Instructie

R.K. de Boer – Training & Instructie

Bovenweg 2
8395PA Steggerda

Tel. 06-55356635

Sponsoring:

Ik ben Richard K. de Boer en ben eigenaar van “R.K. de Boer Training én Instructie”.

Mijn bedrijf is opgericht op 01 oktober 2016 te Steggerda (Friesland).

De motivatie om een eigen bedrijf te starten ligt in het feit, dat ik altijd erg gedreven en enthousiast te werk ga. Of dat nu op het voetbalveld is, óf voor de klas, bedrijf, óf in het zwembad is … ik ga altijd voor 100% aan het werk. De passie om iemand “beter” te maken en te laten inzien waarom iets gedaan, of juist gelaten moet worden, zit in mijn genen. Het “probleem oplossend” denken is een grote kracht van mij. Tevens is “energie overbrengen” aan degenen die ik les geef, erg groot, daarvan krijg ik juist weer nieuwe energie.

Maar wie ben ik nu eigenlijk:

 • Ik ben 45 jaar jong en nog steeds erg sportief.
 • Heel gelukkig getrouwd, 3 kinderen (jongens in de pubertijd).
 • 24 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee, w.o. 12 jaar sportinstructeur.
 • Ik heb veel ervaring op het gebied van:
 1. BHV, met name Brand, Communicatie en Ontruiming.
 2. EHBO, met name Volwassen, kinder- en jeugd EHBO.
 3. Agressie en Weerbaarheid, Profiling, ook mn. training hiervan gericht op kinderen.
 4. Teambuilding en sturing geven aan groepen.
 5. Organiseren van Evenementen.
 6. Wellness genieter, Teamleider Aufguss.
 7. Voetbal Trainer / Coach / Coördinator.
 8. en meer…

Als laatste wil hieraan nog toevoegen, dat ik altijd gericht ben op de wensen van de klant. Dat ik goed kan luisteren en in kan spelen op ieder gewenste situatie die zich voordoet. Dat ik flexibel ben en kan aanpassen aan de veranderde situatie is wel gebleken in de afgelopen periode. Met veel lef en passie heb ik reeds al mooi wat opgebouwd, waar ik enorm trots op ben …

Met een prachtig team als achterban, mijn gezin en familie, die mij in de afgelopen periode ontzettend veel steun hebben gegeven, maken we nu een mooie tijd door en gaan we een veel belovende periode tegemoet…

Meer informatie


Sponsoren uit Steggerda