Met ingang van het seizoen 2019-2020 wordt  Rob Ton de nieuwe hoofdtrainer van de Damesafdeling van VV De Blesse. Daarnaast zal hij ook de functie van jeugd coördinator op zich nemen. Rob Ton, woonachtig in Dronten en momenteel hoofdtrainer van buurtclub VWC uit Munnekeburen, werkt al vele jaren als trainer/coach in het amateurvoetbal. Naast hoofdtrainer/coach bij 4e-, 3e– en 2e klassers KNVB heeft hij ook veel ervaring opgedaan in het jeugdvoetbal. Met name het trainen van belofte- teams op hoofdklasse- en Divisieniveau. Rob Ton is gecertificeerd als oefenmeester 3 en 2 en heeft onlangs alle bijscholingstrajecten, ter verlenging van zijn licentie tot 2023, met succes gevolgd. Zijn ervaring in het damesvoetbal heeft hij opgedaan bij vv Hoogerheide in Hilversum, waar hij nauw betrokken was bij de oprichting van de damesafdeling aldaar. Momenteel verzorgt hij nog regelmatig een trainings-clinic aan KNVB 1e klasser van ’t Gooi in Hilversum. VV De Blesse is daarom zeer content met de benoeming van hem voor onze damesafdeling. De jonge A-selectie zal dan ook zeker profiteren van de kennis en ervaring van deze gedreven voetbaltrainer. Naast de dames gaat hij zich ook inzetten voor de jeugdafdeling van onze vereniging. Met al zijn ervaring zal hij een positieve impuls kunnen geven aan de begeleiding van de jeugdtrainers. VV De Blesse wil investeren in goede jeugdtrainers, zo worden o.a. cursussen voor opleiding tot pupillentrainer aangeboden. Rob Ton zal zich met name bezig houden met het aanbieden van een doorgaande lijn in oefenstof en adviezen geven over coaching en begeleiding van jeugdteams. Al met al zet de club een nieuwe stap in de ontwikkeling van een gezonde dames- en jeugdafdeling.