Home | Sponsoren | De Blesse | Sikkens Center Mars

Sikkens Center Mars

Loberingemaat 5c
7942 JD Meppel

 

 

Sponsoring:

Over Sikkens Center Mars

Sikkens Center Mars biedt alle materialen en diensten voor professionele schilders. De compacte organisatie staat voor no nonsens, korte lijnen en klanten voorop stellen. Het werk van onze klant zo makkelijk en efficiënt mogelijk maken is één van onze doelen.

We hebben een breed assortiment voor schilder en stukadoor. Naast de verf en schildergereedschappen die de professionele schilder nodig heeft bieden wij ook services met toegevoegde waarde. Afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten.

Over Ons – historie

De start van directeur Marcel Mars in de verfbranche gaat al zo’n 25 jaar terug. Marcel is werkzaam geweest als accountmanager en technisch adviseur bij verschillende verfgroothandels. In 2008 deed zich de kans voor om een eigen groothandel op te zetten. Wat begon als Verftotaal ging al snel verder als Mars Verf. In de loop der jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid met bijvoorbeeld ook producten voor de bouw en jachtbouw.In 2017 ontstond de mogelijkheid om de samenwerking met Sikkens verder te professionaliseren en is Mars Verf verder gegaan onder de naam Sikkens Center Mars.

Visie Sikkens Center Mars

Wij zijn vooruitstrevend en springen in op de vraag van de klant. Naast professionele verfmerken als Sikkens, Anker Stuy, Global Paint, Jotun, Herbol en Zandleven Coatings worden ook bekende non-paint merken aangeboden, zoals Goudhaantje, SIA, 3M, Polyfilla en Den Braven Sealants. Wij kunnen elke bestelling met eigen vervoersdienst bezorgen. Onze kracht is de platte organisatie van het bedrijf. De lijnen zijn kort. Service verlenen is net zo belangrijk als goede producten leveren. Professionaliteit en vakkundigheid zijn de speerpunten van Sikkens Center Mars.

Assortiment Sikkens Center Mars

Ons assortiment bestaat uit verschillende onderdelen.

Meer informatie

Heeft u een technische vraag of wilt u een offerte aanvragen voor een werk/opdracht? Neem dan contact op met Sikkens Center Mars.

Sikkens Center Mars

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.sikkenscentermars.nl.