Geachte leden of andere betrokkenen van VV de Blesse,

We zitten midden in het coronavirus en dit zal sowieso tot de periode tot 6 april blijven aanhouden. Wij hopen daarom allereerst dat het goed met u gaat en dat het virus u niet gaat bereiken. De ontwikkelingen omtrent het coronavirus veranderen in Nederland iedere dag weer. Voor voetbal waren alle wedstrijden al afgelast. De KNVB heeft echter de volgende maatregel getroffen die alle sportverenigingen moeten uitvoeren. Jan Dirk van der Zee (Directeur-bestuurder Amateurvoetbal) meldt het volgende:

Accommodatiezaken
Alle sportaccommodaties en sportinrichtingen zijn gesloten voor publiek. Als groepen ondanks de sluiting alsnog gebruikmaken van de accommodatie van jouw vereniging moet de gemeente hierop handhaven. Bij overtreding van de maatregel kunnen zij een boete opleggen aan de overtreders op basis van de lokale noodverordening. Het is zinvol om – in overleg met de eigenaar van jouw sportaccommodatie – een bord op te hangen bij de toegangspoort met de mededeling dat het terrein is gesloten i.v.m. het coronavirus. Houd de komende tijd deze update en knvb.nl in de gaten voor verdere adviezen en informatie m.b.t. het beheer en onderhoud van sportaccommodaties.

KNVB.nl/coronavirus
Op www.knvb.nl/coronavirus verzamelen we het laatste nieuws m.b.t. de gevolgen van het coronavirus voor het voetbal. Ook vind je hier onze Q&A en een verwijzing naar de Q&A vanuit het NOC*NSF. De Q&A’s worden regelmatig bijgewerkt dus houd deze pagina’s goed in de gaten.

Uw gezondheid staat voorop en wij sluiten daarom ook het complete sportpark. De ingang van het sportpark zal vanaf heden op slot zijn en op het sportpark is daarom niemand welkom.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur VV de Blesse