Home | Sponsoren | De Blesse | Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V.

Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V.

Bezoekadres:
Konijnenbergen 1
8397LL   De Blesse

Postadres:
Postbus 150
8330 AB STEENWIJK

Tel. 0561-441 441
Fax: 0561-441 093

Sponsoring:

Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V. is de grootste KIWA tankbouwer van Nederland en tevens gespecialiseerd in het bouwen van speciale tanks(Apparatenbouw) voor de industrie.

De producten van Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V. worden naast Nederland ook geleverd in België, Luxemburg en Duitsland. Door de jarenlange ervaring en flexibiliteit zijn zij in staat snel en adequaat op uw wensen te reageren. Tevens biedt onze expertise de mogelijkheid om uw project vanaf tekening tot aflevering uit te voeren. Uw project krijgt bij ons dus de aandacht die het verdient!

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten.

Ondergrondse Tankbouw

Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” biedt een drietal types opslagtanks aan welke geschikt zijn om ondergronds te gebruiken. De ondergrondse tanks kunnen op uw verzoek worden uitgerust met één of meerdere compartimenten. Daarnaast zijn dubbelwandige tanks leverbaar van 1m³ tot maar liefst een inhoud van 150m³ in een diameter van Ø 3500 mm! Daarnaast zijn er de ondergrondse enkelwandige KIWA gekeurde opslagtanks volgens BRL-K 747/02. Deze leveren zij vanaf de minimale inhoud van 600 liter tot de maximale inhoud van 150.000 liter. Dus er zijn vele variaties mogelijk.

Bovengrondse Tankbouw

Wij leveren de volgende bovengrondse opslagtanks.

IBC Tanks – Mobiele brandstoftanks

Heeft u tijdelijk opslagcapaciteit nodig voor dieselolie ten behoeve van bijvoorbeeld een aggregaat,  een heater óf voor uw machine?

Geen probleem, daarvoor heeft TAB de Fuel Box ontwikkeld.

De Fuel Box is een stalen IBC. Deze IBC is goedgekeurd voor het vervoeren van diesel over de openbare weg en voldoet door het UN kenmerk aan de ADR regelgeving. Voor België kunnen we de IBC, daar veelal werftank genoemd,  leveren met Vlarem II conformiteitverklaring, in Nederland wordt de Fuel Box IBC geleverd met KIWA certificaat.

Verschillende modellen / inhoud

De Fuel Box IBC leveren we in drie inhouden: 950, 2000 en 3000 liter elk met 4 verschillende uitrustingen zoals in de folder is omschreven.

Soorten IBC Tanks

Lees hier meer informatie over de verschillende maten IBC Tanks.

Apparatenbouw

Naast drukloze opslagtanks maken we ook drukvaten, al dan niet onder keur. Grofweg zijn deze vaten op te delen in niet-keuringsplichtige en keuringsplichtige vaten.

  • Niet-keuringsplichtige vaten zijn vaten waarvan de ontwerpdruk lager is dan 0,5bar of vaten die in het gebied Goed Vakmanschap (PED 3.3) vallen
  • Keuringsplichtige vaten zijn vaten die binnen de PED vallen.

Wij verzorgen sterkteberekeningen en het gehele keuringstraject. Van aanvraag tot aflevering van het vat.

Meer informatie over Tank- en Apparatenbouw “De Blesse”?

Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V.

Konijnenbergen 1
8397 LL DE BLESSE
t: +31 – (0)561 – 441 441
f: +31 – (0)561 – 441 093
@: info@tabdeblesse.com

www.tabdeblesse.com