Vanuit de jeugdcommissie even twee mededelingen.

Trainingen en wedstrijden

Aankomende zaterdag 3 februari zijn de laatste zaalwedstrijden voor de jeugd. Deze week wordt er nog in de zaal getraind en vanaf maandag 5 februari gaan alle jeugdteams weer op het veld trainen. Let er  op dat zaterdag 10 februari weer gestart wordt met de voorjaarscompetitie. Je kunt de wedstrijden vinden op de voetbal.nl app.

mDWF (mobiel digitaal wedstrijdformulier)

Alle Onder 7 t/m Onder 11 teams stappen op 1 februari 2018 over op het invoeren van uitslagen via de Wedstrijdzaken-app. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om uitslagen in te voeren via Sportlink Club.

Deze aanpassing is een logisch gevolg van de invoering van het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF) aan de start van dit seizoen.

Je moet de wedstrijdzaken app downloaden en daar het wedstrijdformulier en uitslag van de wedstrijd invullen.

Op de volgende link kun je informatie vinden https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/41072/gehele-pupillenvoetbal-stapt-over-naar-wedstrijdzaken-app

Mocht je vragen hebben dan kun je die stellen aan Tiemen Lageweg of aan mij.

Allemaal succes weer in de competitie.

Met vriendelijke groeten namens de jeugdcommissie,

Magda Zandink