Ondanks alle coronasores zijn we als bestuur toch  bezig met plannen voor het nieuwe seizoen. Een belangrijk item is natuurlijk het invullen van de trainers voor ons 1e elftal, voor zowel de heren als de vrouwen. Wat dat betreft kunnen we meedelen dat, zowel voor Vrouwen 1 en Heren 1, volgend seizoen een nieuw gezicht voor de groep zal staan. Voor Heren 1 is dit inmiddels gerealiseerd en voor Vrouwen 1 zijn we nog naarstig op zoek.

Het contract met Minne de Boer is na 2 seizoenen niet verlengd. Hij zal opgevolgd worden door Teun Dikken uit Wolvega. Teun, dit seizoen nog werkzaam als trainer van Dio Oosterwolde, is een bekend gezicht in Weststellingwerf. Met hem hebben we een ervaren trainer in huis gehaald en hebben veel vertrouwen in een goede samenwerking. Hij zal geassisteerd worden door de leiders Edwin Kemerink en Anne Mulder. Nieuw dit komend seizoen is de aanvulling van de technische staf met verzorger Chris Hoen. Naast de medische verzorging zal hij ook als hersteltrainer een bijdrage leveren aan de selectie. Chris heeft ook zitting in het bestuur als bestuurslid facilitair en deze functie blijft hij ook de komende tijd vervullen.

Bij Vrouwen 1 nemen we na één seizoen afscheid van Rob Ton. Rob heeft dit seizoen een dubbelfunctie bekleed als trainer Vrouwen 1 en jeugdcoördinator. Deze dubbelfunctie bleek in de praktijk moeilijk te combineren. In goed overleg met elkaar is dan ook besloten deze verbintenis niet te verlengen. Hij heeft voor het nieuwe seizoen een nieuwe club weten te vinden dichterbij zijn woonplaats Dronten.
Dit betekent dat we naarstig op zoek zijn naar een nieuwe trainer. Er zijn wat contacten met trainers en er is een vacature uitgezet op Voetbal Noord en Twee.nul. Tot op heden nog geen positief resultaat, dus we blijven bezig om de vacature in te vullen. Als we nieuws hebben, dan melden we dit op de sociale media nu de Rood Witter de eerste tijd niet verschijnt.