GEBOUWEN

Voetbalvereniging De Blesse bezit een kantine, kleed- en stallings gebouw. De totale verantwoordelijkheid voor dit complex ligt bij de vereniging. Het zal u dan ook niet verbazen dat enige coordinatie voor het onderhoud en storingen noodzakelijk is.

Naast de gebouwen heeft de vereniging ook veel materialen in haar bezit. Hierbij dient gedacht te worden aan materiaal zoals een ieder in zijn of haar eigen huishouding ook heeft maar ook aan materiaal wat nodig is voor de wedstrijden en trainingen. Ook deze zaken hebben de nodige aandacht nodig.

KANTINE

De voetbalvereniging heeft de kantine in eigen beheer. De bevoorrading, personele bezetting, schoonmaak etc. vergen dagetijks veel inspanningen, welke worden verricht door een grote groep van vrijwilligers.

TERREIN

De voetbalvereniging bezit twee voetbalvelden en twee oefenhoeken. Het behoeft geen betoog dat het onderhoud van deze velden de nodige aandacht vergt. Hiervoor is een groep vrijwilligers wekelijks druk in de weer om zorg te dragen dat de teams op een goed veld kunnen aantreden.

GEBRUIK SPORTPARK

We zien de laatste tijd, dat veel kinderen, in hun vrije tijd,  gebruik maken van onze velden om lekker een potje te voetballen.
Als club willen we dit voetbalplezier graag stimuleren, we zijn tenslotte niet voor niets een voetbalvereniging met als motto:
‘vv De Blesse, waar sport en plezier samenkomen’.
Om onze accommodatie en velden netjes te houden hanteren we wel enkele gedragsregels:

• Voetbal alleen op het trainingsveld achter de kantine en het 3e
  • Om het veld te sparen speel op het trainingsveld achter de kantine op het gedeelte langs de parkeerplaats en speel op het 3e veld niet steeds op dezelfde plek.
  • Parkeer de fietsen in het fietsenrek en niet op het Berkenpad of in de boswal.
  • Laat geen drinken, eten of andere troep achter.
  • Klim niet in de doelnetten en beschadig andere materialen.
  • ’s Avonds na de schemering het veld verlaten.
  • Bij regen niet op het veld komen om het veld te sparen.

Onze accommodatie is iets waar we bijzonder trots op zijn. Dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers zien onze velden eruit als een plaatje. Laten we samen er voor zorgen dat we het zo mooi houden. Vooral ook omdat de winter straks weer voor de deur staat en de velden krijgen dan weer veel te verduren.
Daarom vragen wij al onze leden en ouders om oplettend te zijn en een oogje in het zeil te houden. Bij bijzonderheden kan altijd contact worden opgenomen met een bestuurslid. Zo zorgen we met elkaar voor een prachtig sportpark en dat de vrijwilligers eer van hun werk hebben en houden.
Jos Bouma, bestuurslid voetbalzaken