De huidige hoofdtrainer van v.v. De Blesse, Teun Dikken zal ook in het seizoen 2021/ 2022 hoofdtrainer zijn van de club uit de Blesse. Het bestuur is verheugd dat Teun ook volgend seizoen aan de club verbonden blijft. Dikken is vanaf seizoen 2020/ 2021 als hoofdtrainer verbonden aan de club uit de Blesse.  Ondanks dat er  dit seizoen maar weinig wedstrijden zijn gespeeld, was in deze korte en bijna onwerkelijke periode wel duidelijk dat de samenwerking tussen Teun en v.v. De Blesse een positieve uitwerking heeft op zowel club, spelers als technische staf. Een tussentijdse evaluatie onder de spelers heeft een positieve uitslag gegeven. Teun ziet het als een uitdaging deze spelersgroep verder te laten ontwikkelen met een gedegen trainingsopbouw en een duidelijke spelvisie. Dit alles biedt vertrouwen voor de toekomst. v.v. De Blesse feliciteert Teun met de contractverlenging en wenst hem en zijn staf heel veel succes.