Munnekeburen – Op sportpark Scheeneveld in Munnekeburen werd zondagmiddag de derby VWC Munnkeburen en VV De Blesse gespeeld, respectievelijk de nummers 10 en 4 in de competitie 4e klasse A. Voor de aanvang van de wedstrijd werd ook een minuut stilte in acht genomen om aandacht te besteden aan de racistische geluiden tijdens voetbalwedstrijden en om dit in de toekomst te voorkomen.

In de eerste helft toonde De Blesse het betere spel, maar daarna kwam VWC ook beter in het spel en vooral door de inzet. Bij rust was het 1-2. In de tweede helft hetzelfde beeld,  VWC scoorde de gelijkmaker, eindstand 2-2. De  doelpuntenmakers voor VWC waren Jordi Krikke en Herbert Jager. Voor De Blesse scoorden Frank Hankel en Yannick Kemerink.

(Foto: Lenus van der Broek)