Allemaal vrijwilligers die samen genieten van voetbal, binnen en buiten de lijnen. Maar de club is méér dan alleen voetbal. Het is voor velen een bindende factor voor een gezellig verenigingsleven. En voor nieuwe vrijwilligers een uitgelezen kans om daar snel aan deel te kunnen nemen.

Het zal je niet verbazen dat ook bij onze vereniging de kar getrokken wordt door een te kleine groep mensen. Teveel taken rusten op te weinig schouders. En sommigen hebben aangegeven dat het binnenkort tijd is om helemaal of gedeeltelijk “af te bouwen” en taken over te dragen.

Nieuwe mensen zijn dus nodig!

Elke bijdrage aan het vrijwilligerswerk is, hoe klein dan ook, belangrijk voor onze vereniging. Samen zijn we VV de Blesse. Er zijn heel veel manieren waarop je jouw bijdrage kunt leveren. We zoeken gericht voor de onderstaande functies.
          Vrijwilligers voor de kantine
          Vrijwilligers voor de schoonmaak van het complex
          Vrijwilligers voor het veldonderhoud
          Vrijwilligers voor de rood-witter (clubblad)