VV de Blesse heeft zich in december voor de tweede keer ingeschreven om dit jaar weer mee te doen aan NL-Doet. Doelstelling van NL-Doet is om met ouders, leden en vrijwilligers het sportpark van binnen en buiten grondig schoon te maken. Iedere week staat er al een schoonmaakploeg om de club van binnen en buiten goed schoon te houden. Echter willen we het één keer in het jaar grondig met elkaar doen, zie het als een soort grote beurt voor uw auto. Ook buitenom zullen er verscheidene klussen plaatsvinden zoals bv: snoeiwerkzaamheden of het verwijderen van mos. 

Schrijft u daarom 14 maart 2020 alvast in uw agenda en kom deze middag gezellig langs om de club grondig onder handen te nemen. U kunt zich inschrijven van 12.00 – 16.30 uur of u geeft de tijd aan die u aanwezig kunt zijn.

Wilt u deze dag graag komen helpen? Meldt u dan aan bij cg.hoen@live.nl of vul het onderstaand strookje, dat u aankomende week in de Rood Witter ontvangt, in en gooi deze in de ideeënbus van VV de Blesse (te vinden bij de ingang).