Home | Actueel | Dames | VV De Blesse organiseert ‘Ladies only Toernooi’

Wolvega – Voetbalvereniging De Blesse hield zondag het tweede ‘Ladies only Toernooi’.  Het ging om een vier tegen vier zaalvoetbaltoernooi, wat gespeeld werd in Sportcentrum De Steense in Wolvega. Zoals uit de naamgeving al blijkt was het toernooi alleen voor alle vrouwelijke leden van VV De Blesse, meisjes tot en met dames senioren. Er konden ook gastspeelsters meedoen. Er waren 8 teams, verdeeld over twee poules. Er werd op twee veldjes gespeeld en er was voor de niet wedstrijdspelers een speciale parcours voor een goede balbeheersing. De organisatie was in handen van Sandra Lampe en Lilian Kroon.  Bestuurslid Jos Bouma die het vrouwenvoetbal een warm hart toedraagt verrichtte de opening. Er waren 33 deelnemers waarvan de jongste 10 en de oudste 65 jaar.

(Foto: Lenus van der Broek)