8398GK
BLESDIJKE
tel. 0561-441800

De Blesse MO 13 – WVF MO 13

Zaterdag moesten wij voetballen tegen WVF. Er stond een harde wind, dus het was lastig voetballen. We kwamen snel voor met 1-0 door een goal van Marlies. De tegenstander scoorde snel de 1-1. Toen kwam de 2-1 door Marlies. Voor de rust scoorde WVF de 2-2 en dit was ook de rust stand. Na de rust scoorde Naomie de 3-2. We waren beter en we bleven aanvallen. Lotte scoorde uit een aanval de 4-2.
Daarna werd het nog heel spannend want WVF maakte de 4-3. WE wisten deze stand na het fluitsignaal vast te houden en wonnen hierdoor de wedstrijd.