Actueel - VV De Blesse - Waar sport en plezier samen komen

Actueel

Actueel

De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club

Gisteren, 22 september 17:45  DE BLESSE - Als je het verhaal van het afgelopen seizoen van VV De Blesse 1 hoort, dan lijk je te luisteren naar het plot van een typisch jongensboek. Een jong team, dat in de eerste helft van het seizoen duidelijk worstelt en zelfs vreest voor degradatie, knokt zich na de winterstop omhoog, begint wedstrijden te winnen en haalt compleet onverwacht de nacompetitie. Dan, in een spannend slotakkoord tegen FC Ter Apel ’96 op het neutrale veld van Achilles 1894 in Assen, weten ze te behalen wat niemand van tevoren had kunnen voorspellen: promotie en dus een plekje in de derde klasse. Wel is er inmiddels een nieuwe trainer aangetrokken, die zijn contract al ondertekende toen degradatie bijna onoverkomelijk leek. Veel gebeurd dus, het afgelopen seizoen. Reden genoeg om even langs te gaan en met de nieuwe staf, bestaande uit hoofdtrainer Frank van der Werf en leiders Mient van der Merk en Ron Pot, te kletsen over dat ongekende seizoen én de doelstellingen van dit jaar. meer »

84x gelezen

De Blesse terug in derde klasse. Jeroen Hulzinga hoopt op handhaving

19 september 19:00  ‘Echt een fantastisch verhaal’, zo beschrijft De Blesse-speler Jeroen Hulzinga het vorig seizoen. Halverwege het seizoen stond zijn team nog op een degradatieplaats en in juni volgde promotie. Tegen FC Ter Apel’96 werd op neutraal terrein bij Achilles 1894 in Assen gewonnen nadat eerder al provinciegenoot De Sweach en de Drenten van Zwartemeerse Boys werden uitgeschakeld. meer »

130x gelezen

Klaverjassen & Jokeren

12 september 21:00  Het nieuwe kaartseizoen gaat weer van start en we hebben er ontzettend veel zin in. De data voor de nieuwe kaartcompetitie van het seizoen 2023-2024 is bekend. We gaan op 4 oktober weer starten en houden een competitie van 12 avonden. De avonden starten om 19.30 uur. Tijdens de 12e woensdag vindt de uitreiking van de prijzen van deze competitie plaats. meer »

62x gelezen

Aftrap vrijdag 22 september

8 september 14:15  Op vrijdag 22 september 2023 zal de aftrap van het nieuwe seizoen op Sportpark de Berk plaatsvinden. Elk team wordt deze avond gepresenteerd. Ook wordt er een teamfoto gemaakt. Deze foto wordt gebruikt voor een clubkalender. Zorg dus dat je er bij bent. Graag aanwezig om 18.30 zodat we op tijd kunnen beginnen. Deze avond is er een sponsorloop georganiseerd om nieuwe doeltjes aan te kunnen schaffen. Er zal deze avond ook een stand aanwezig zijn met clubkleding. Met alleen deze avond een mooie aftrapactie. Samen met zanger Rob Valon wordt de avond afgesloten.

203x gelezen

LET OP! Verkeersomleiding & parkeerverbod in De Blesse

1 september 13:15  Zoals jullie weten zijn er werkzaamheden omtrent de herinrichting van de Steenwijkerweg e.o. De Blesse. Nu is fase 6 kortgeleden (Markeweg) gestart en begint vanaf 11 september ook fase 3 (Spoorlaan). Dit houdt in dat het sportpark met een omweg te bereiken is. In het dorp en langs de weg mag NIET worden geparkeerd, alleen in parkeerhavens. Doe je dit wel dan bestaat er de kans dat je een bekeuring onder je autoruit vindt. Er geldt namelijk een parkeerverbod! meer »

152x gelezen

Trainingskamp VV De Blesse 1

28 augustus 13:00  Een trainingskamp met een hoog gezelligheidsgehalte, maar ook zeker teambesprekingen, teambuildingsactiviteiten en een nuttige oefenwedstrijd tegen ZZVV 2!meer »

54x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!