De Blesse - Stanfries (27 nov.) omgeruild

27 november 10:00  Er wordt vandaag toch wel gevoetbald door de mannen van Heren 1. De wedstrijd is namelijk omgeruild met Stanfries! Dit houdt in dat de heren vandaag om 14.00 uur te bewonderen zijn in het mooie Appelscha. Kortom: De clubjassen aan en de clubsjaaltjes om en kom de heren supporteren in Appelscha.

Wedstrijdverslagen plaatsen op de website

22 november 19:30  Het eerste wedstrijdverslag van één van onze jeugdteams is een feit. Het is de MO17 gelukt om een wedstrijdverslag te plaatsen op onze website. Alle jeugdleiders & trainers hebben kortgeleden toegang gekregen om wedstrijdverslagen toe te voegen op onze nieuwe website van Voetbalassist. meer »

IJhorst - De Blesse afgelast

20 november 11:00  Wedstrijd van vanmiddag in en tegen ijhorst. Veld is knetterhard en consul vindt het niet verantwoord om te spelen.

Afgelastingen bij VV de Blesse

18 november 17:30  Alle wedstrijden en trainingen die dit weekend plaatsvinden op sportpark de Berk zijn dit weekend afgelast ivm de gesteldheid van de velden. meer »

Bestuurswisseling secretariaat VV de Blesse

4 november 20:15  Na 6 mooie jaren hebben we gisteren tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) afscheid genomen van secretaris Riekele van der Merk. Riekele wordt door de voorzitter bedankt voor bewezen diensten.meer »

Volgens youngster Daan Mars moet De Blesse bovenin mee kunnen draaien

15 oktober 10:30  De Blesse is na de promotie in 2017 alweer enkele jaren in de vierde klasse actief. Dat ging van de subtop naar de middenmoot met natuurlijk twee coronaseizoenen ertussen. Het afgelopen seizoen ging het niet van harte en werd plaats acht bereikt. Het verschil met de ploegen op de ‘gevaarlijke plaatsen’ was nog wel redelijk en dus hoefde de ploeg zich met het oog op eventuele degradatie geen zorgen te maken. Dat is ook iets wat de club niet wil. Jarenlang speelde men immers in de derde klasse waarin ongeveer anderhalf decennium zelfs een tweede plaats werd behaald. Die tijden zijn ver vervlogen, maar volgens jongeling Daan Mars moet er dit seizoen wel meer inzitten dan de club de laatste seizoenen heeft laten zien. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!