Poiesz Jeugd Sponsor Actie

24 februari 10:45  Sinds half februari doet onze vereniging mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Doe tot 7 april uw boodschappen bij de Poiesz te Wolvega en steun direct hiermee uw club! meer »

Nieuwjaarsborrel zaterdag 6 januari

2 januari 15:30  V.V. de Blesse wenst iedereen een gelukkig en gezond 2024.meer »

VACATURES

19 december 12:00  Er staan verschillende vacatures open. Neem een kijkje en wie weet zit er voor jou wat tussen!meer »

Trekking grote clubactie

2 december 11:30  De lotchecker van de Grote Clubactie staat live. Hierbij de link naar de lot-checker.meer »

Afscheid bestuurslid Chris Hoen

4 november 7:15  Afgelopen ledenvergadering hebben wij helaas na 6 jaar afscheid genomen van bestuurslid Chris Hoen. We willen Chris bedanken voor al zijn inzet de afgelopen jaren. We wensen hem veel succes met zijn ambitieuze plannen, waar hij zich nu volledig op kan richten. We hopen Chris nog vaak op de club tegen te komen als supporter. meer »

Rabo ClubSupport 2023

9 oktober 10:30  Dankzij vele stemmen met Rabo ClubSupport 2023 hebben wij een mooi bedrag mogen ontvangen. Iedereen bedankt voor het stemmen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!