Pupil van de week

Wanneer het eerste van VV De Blesse (Dames of Heren) een competitiewedstrijd thuis speelt, dan is er een pupil van de week aanwezig. Hij/zij is om 13.15u aanwezig (bij aanvang 14.00u) op Sportpark De Berk in het tenue van de club. Hier zal hij/zij ontvangen worden door een speler of leider van de A-selectie. Zo kan de pupil een kijkje nemen hoe het eraan toegaat bij de heren/dames 1.

Meeluisteren met de opstelling en tactiek, meedoen met de warming-up en met de scheidsrechter het veld oplopen. Om vervolgens de aftrap te nemen, gevolgd door een dribbel richting vijandelijk doel. Meestal scoort de pupil een fantastisch doelpunt. Tijdens de wedstrijd is er een plek in de dugout voor de pupil van de week. Na afloop is er iets lekkers en een bal met namen/handtekeningen van de spelers.

Die dag mogen de ouders en grootouders gratis naar de wedstrijd. Onderstaand de planning voor de komende periode.

Er is op dit moment geen pupil van de week bekend.

Bekijk ook eerdere pupillen van de week.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!