Aanmelden als lid - VV De Blesse - Waar sport en plezier samen komen

Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Voormalige of huidige vereniging


Je gegevensAdres

Contact

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van vv De Blesse *

LIDMAATSCHAP

Voormalige of huidige vereniging

Bij aanmelding van een voetbal-lid van 10 jaar of ouder, hebben we een pasfoto nodig voor de digitale spelerspas van de KNVB.

Kies bestandWijzigVerwijder

Overige zaken

CONTRIBUTIEDe contributie wordt betaald via een machtiging aan VV De Blesse om tot wederopzegging de contributie automatisch te incasseren.


U verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan VV De Blesse doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributies en overige periodieke bedragen en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VV De Blesse.


Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag naar de voorwaarden.


Toestemming


Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan VV De Blesse om van zijn/haar hiernagenoemde bankrekening de jaarlijke contributie en de eventuele opgelegde KNVB-boetes af te schrijven.

NIEMAND BUITENSPEL PROGRAMMA


Sporten wil je blijven doen, ook als je geldzorgen hebt. Niet iedereen kan de contributie betalen. Tegenwoordig hebben 1 op de 11 gezinnen te maken met financiële problemen. Dat is niet vreemd in tijden van inflatie en hoge energierekeningen. VV de Blesse is daarom aangesloten bij het Niemand Buitenspel programma. Een initiatief dat blijven sporten mogelijk wil maken voor iedereen, ook in financieel moeilijke tijden. 


Informatie over hulp bij geldzorgen vind je op www.Geldfit.nl/voetbal.


Wij helpen u graag op weg naar de juiste hulp. Binnen onze vereniging is Frans Kemper Financieel Contactpersoon.  Hij is te bereiken op franskemper@gmail.com of 06-53391519* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!