Linthorst Homanstraat 4
8384EE
WILHELMINAOORD
tel. 0521-381747

Deze zaterdag moesten we voetballen tegen SJO OFW JO15-1 de wedstrijd begon om half 11.De wedstrijd begon goed dus al snel viel de 0-1 voor de Blesse gemaakt door Thijs. Daarna kwam al vrij snel de 0-2 voor de Blesse en weer scoorde Thijs. Ook nog voor de rust scoorde Thijs voor derde keer daarom ging de Blesse met 0-3 voorsprong de rust in. Na verschillende kansen in tweede helft over en weer van beide teams maakte Rox toch nog 0-4 voor de Blesse. Wat tevens ook de eindstand is geworden van de wedstrijd en betekent dus ook dat we de 3 punten mee hebben genomen richting de Blesse