8398GK
BLESDIJKE
tel. 0561-441800

SC Joure MO 15-2 tegen vv De Blesse MO 15-1

Joure begon na de aftrap gelijk al sterk met aanvallen, maar de eerste kans van hun ging mis. Ze kregen snel al weer een tweede kans bij ons die ging er helaas wel in.
Maar wij kwamen gelukkig snel weer terug aan hun kant met veel kansen. Ze gingen er maar niet in tot Naomie wel drie keer achter elkaar een kans kreeg van de keeper. Nu ging de bal eindelijk in de goal dus stond het 1-1, de stand bleef niet lang het zelfde want Naomie kwam weer met een mooie aanval en de bal ging weer de goal in toen stond het al weer 2-1 voor ons.
Joure kwam nog wel eens even bij onze kant kijken, maar dat duurt dan niet lang, want dan zorgen de verdedigers er wel weer voor dat de bal weer naar de andere kant van het veld gaat, zo dat de middenvelders weer een mooie aanval konden maken en misschien scoren. We hadden zo veel kansen maar ze gingen er maar niet in. Totdat iemand weer een mooie voorzet gaf aan Naomie en de bal weer in de goal ging. Na dat deze was gescoord kwamen er geen goal meer bij, dus de eindstand van de eerste helft in 3-1 voor ons.
Na de rust hebben we ook meer de overhand en verschillende kansen, maar scoren 1 keer. Joure krijgt nog een vrije trap op de 16 meter lijn, maar er wordt niet gescoord. Hun stand blijft dus gelijk en sluiten we af met 4-1.