8392NK
BOIJL
tel. 0561-421370

Trinitas JO8 - De Blesse JO8

op zaterdag 23 maart stond de inhaalwedstrijd tegen Trinitas op het programma. 1x gelijk en voor de rest tot nu toe hadden wij alles gewonnen. Bij winst vandaag zouden we kampioen worden. Na een pittige warming up in de regen en hagelbui begonnen we erg goed te voetballen. Al snel maakten we 1-0 door Emmanuel. Nikay de spits alias Giminez maakte de 2-0. Daarna kregen we een doelpunt tegen. Daar kon onze keeper Thijmen niks aan doen. Opnieuw Nikay, Ferry en Hedde scoorden ook nog in de eerste helft. Kat in het bakkie dachten we in de pauze. 5-1 voor ons.

In de pauze zeiden de leiders Ingmar en Bert al dat we nog goed ons best moesten doen. Trinitas was best wel goed en fysiek sterk. Dat bleek ook in de tweede helft. Het werd 5-2 en 5-3. Gelukkig maakte Emmanuel een mooie goal en was het 6-3. Ik was zelf een beetje te fanatiek en moest 5 minuutjes aan de kant van de scheids.

In de laatste 5 minuten scoorde Trinitas nog 2 doelpunten en was het 6-5. Iedereen schreeuwde ons naar de overwinning. Zelfs de papa en mama's waren erg fanatiek langs de lijn. Toen floot de scheids af en waren wekampioen. Snel nog penalty's nemen en daarna een klein feestje, met medaille en chips.