VV de Blesse Ministars vs. VV Willemsoord Ministars (2-2)

VV de Blesse Ministars vs. VV Willemsoord Ministars (2-2)

25 april 2022 20:45


De eerste echte wedstrijd voor een nieuwe groep voetballertjes van VV de Blesse. Deze fanatieke groep jongelingen van 4 en 5 jaar zijn al een tijd met elkaar in training op de zaterdagochtend.

Op zaterdag 16 april om 17.30 is het dan eindelijk zover. De "groenen" uit Willemsoord zijn de tegenstander. Het Rood Witte tenue mag voor het eerst aan en iedereen staat te stralen. Na een korte warming up in de stralende avondzon was het dan zover voor een echte opkomst op het hoofdveld. Met de welbekende muziekklanken, de mascotte Berkie en onder luid applaus van de toeschouwers presenteerden de helden van de toekomst zich op het hoofdveld. Wat een feest!!
 
De eerste helft was vooral spannend! Er werd fel gestreden om de bal en om iedere meter gras werd gevochten. Het was Ferry die het eerste doelpunt noteerde. De blijdschap was in verre omtrek te horen. Daarna was Willemsoord aan de beurt om de 1-1 te maken. Tijd voor de pauze en wat ranja voor de strijders. De tweede helft hetzelfde spelbeeld. Veel strijd en af en toe een uitbraak aan beide kanten. Een handsbal zorgde voor een hilarisch moment en de begeleiding kon niet anders dan de bal op de stip leggen. 1-2 voor Willemsoord. Niet veel later was het 2-2 door een doelpunt van Jack Duursma. Nog een bal op de paal in de slotminuut zorgde voor een fantastisch slot van deze wedstrijd. Een mooie en terechte uitslag, maar veel belangrijker. Het plezier spatte er aan alle kanten vanaf. Iedereen heeft genoten van wat voetbal echt mooi maakt! 

ministars_vv_de_blesse_willemsoord_4.jpeg
 
Na afloop snel een lekker patatje in de kantine en klaar maken voor de line up met de grote mannen van het eerste elftal. Ondanks de spanning, is iedereen mee het veld opgelopen en hebben ze genoten van een mooie line up. De mannen van het eerste bedankt voor de leuke ontvangst van de kleine helden. Ook dank en complimenten aan de club en inzet van de vrijwilligers! 

Ingmar en Theo
 
P.s. De ministars van de Blesse bestaan momenteel uit 11 spelertjes. De groep groeit nog steeds! Erg positief voor onze vereniging en de toekomst van het jeugdvoetbal in het dorp. Interesse in een proeftraining bij de ministars? Neem dan contact op met Ingmar Bouma ( 06-28403143). 

ministars_vv_de_blesse_willemsoord_2.jpeg
ministars_vv_de_blesse_willemsoord_3.jpeg
ministars_vv_de_blesse_willemsoord_1.jpeg
ministars_vv_de_blesse_willemsoord_12.jpeg
ministars_vv_de_blesse_willemsoord_11.jpeg
ministars_vv_de_blesse_willemsoord_9.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!