7981BC
DIEVER
tel. 0521-592370

Zaterdag 1 april moesten we tegen Diever Wapse.

Diever Wapse mocht de aftrap nemen. Lieke Timmer stond op keep.  Na een paar minuutjes scoorde Diever Wapse met de 1-0 .

Daar na scoorde Diever Wapse nog 4 keer . In de stromende regen hebben wij ons als meiden team wel van onze beste kant laten zien. Francesca, Guusje en Lana waren een sterke verdediging. Vele aanvallen hebben we weten af te weren.  Lieke Timmer heeft ook vele ballen tegen kunnen houden als keeper.

Toen begon de tweede helft. Na een goede pep talk van onze trainer Reitse kregen we 2 opdrachten. De Blesse moet scoren. Diever Wapse geen ruimte meer geven om te scoren. Guusje stond de tweede helft op keep.  Snel scoorde Uma de 5-1. Als team gingen we op sportieve manier hard strijden.

Daarna scoorde Diever Wapse nog een keer. De tweede helft hebben wij meer kansen gehad en waren wij veelal in balbezit. Helaas konden we niet meer scoren. Toen floot de scheids einde van de wedstrijd. De eind stand was 6-1.