1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 5

Markeweg 23
8398GK
BLESDIJKE
tel. 0561-441800

Om 14.00uur 's middags starten wij op Sportpark de Berk. We speelden onze 1e wedstrijd van dit seizoen onder leiding van Jarno Meijer en Daan Mars. We speelden goed de eerste paar minuten. We tikten de bal lekker rond van kant naar kant. Toen kwam Benjamin er door met een steekbal van Thomas K en Benjamin maakte de 1-0. Benjamin had de smaak te pakken en maakte ook de 2-0 en 3-0. Rox kwam er door schoot op doel en de tegenpartij schoot hem zelf in hun eigen doel. Benjamin kwam er weer doorheen en scoort 1 op 1 de 4-0 en toen was het rust.
De 2e helft voetbalden we lekker door maar het was wel erg warm. De vermoeidheid begonnen we te voelen maar ondanks dat scoorde Jesper de 5-0. Door een afdalende bal van de paal scoorde de tegenpartij een goal en was het 5-1. Dat was erg jammer maar we herpakte ons zelf weer. Jesper maakte de 6-1 en Lorenzo de 7-1. Door een afdalende bal scoorde Benjamin en Dana de 8-1 en de 9-1. De eindstand is 9-1 geworden. Op naar volgende week.