Markeweg 23
8398GK
BLESDIJKE
tel. 0561-441800

Zaterdag speelde wij thuis de wedstrijd tegen Emmeloord. We begonnen de wedstrijd en wisten al gauw dat dit een gewaagde ploeg was. Er werd een pass gegeven en daar werd direct ook uit gescoord. Wij trapte weer af en scoorde al gauw de 1-1 we gingen door en benjamin scoorde ook de 2-1 en 3-1. Met deze stand gingen we ook de rust in. Na een tijdje in een spannende 2e helft kreeg Emmeloord een penalty mee door een verdediger. Deze werd goed binnen geschoten. Toen stond het 3-2 we hoopten dat het zo zou blijven maar Emmeloord wist 15 min voor het einde nog te scoren toen stond het 3-3 en zo is de wedstrijd ook geëindigd. Mvg Arjen